RESTRICCIONS

Yelmo Sant Cugat torna a aixecar la persiana dos mesos després amb una promoció especial

Gairebé dos mesos després, la cadena torna a obrir amb una promoció especial

per NacióSantCugat , Barcelona, 18 de març de 2021 a les 16:33 |
L'entrada als cinemes, que es troben al Baricentro | Sant Cugat Centre Comercial
Gairebé dos mesos després de tancar la majoria de sales d'arreu de l'Estat espanyol a causa de l'inici de la tercera onada del coronavirus, aquest divendres la cadena Yelmo Cines tornarà a obrir. "Cine Yelmo, tal com porta fent des de l'inici de la pandèmia, oferirà un espai d'oci segur amb totes les mesures de protecció necessàries", apunten en un comunicat.

A Catalunya, amb les restriccions de mobilitat, el tancament municipal i el toc de queda vigent, havien tancat els Comèdia, els Icària, el Baricentro de Barberà, els Premium Castelldefels, els Premium Sant Cugat, els Yelmo Abrera i el Parc Central de Tarragona.


En concret a la nostra ciutat, segons ha pogut saber NacióSantCugat, la reobertura se celebrarà amb l'arribada d'una promoció de 3,90 euros cada entrada al llarg de tota la setmana; l'oferta estarà vigent fins el proper 25 de març. 

Es mantindran les mesures de seguretat com la reducció de l'aforament, la venda de butaques per blocs o l'eliminació del procés tradicional de porter a l'entrada. A més a més, la companyia ja havia adoptat la mesura de compra d'entrades i productes del bar exclusivament a través de la web o de l'app per evitar el contacte entre clients i treballadors. 


 

 

Participació