Finalitzen les obres de la cuina i el menjador de l'escola Ciutat d'Alba

L'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat han finançat l'actuació, que ha consistit en la construcció d'un nou espai per ubicar-hi la cuina i l'ampliació del menjador

La nova cuina de l'escola Ciutat d'Alba.
La nova cuina de l'escola Ciutat d'Alba. | Cedida
Redacció
15 de març del 2021
La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Sant Cugat, Pilar Gorina, ha visitat avui 15 de març, les obres d'ampliació del menjador i de la nova cuina de l'escola Ciutat d'Alba. L'Ajuntament i la Generalitat han finançat l'actuació, que ha tingut un cost de 209.032, 94 euros, dels quals 60 mil corresponen al finançament municipal.

Les obres han consistit en la construcció d'un nou annex per ubicar-hi la nova cuina i la remodelació de l'espai que anteriorment s'utilitzava com a cuina per incorporar-lo a l'espai del menjador existent. Així, la superfície útil de menjador ha passat de 150 m2 a més de 210 m2. 

Tenint en compte que l'ocupació dels serveis de menjador escolar per part de l'alumnat supera el 95% de mitjana, la remodelació del menjador era indispensable. Fins ara, les instal·lacions generaven dificultats per al funcionament òptim del centre i pel benestar dels infants. Així mateix, la regidora d'Educació visitarà aquest mateix mes de març  les obres que s'han dut a terme a l'escola d'Art i a l'escola de Música.