Sant Cugat acull una nova edició del premi literari Pi d'en Xandri

El concurs d'enguany, que gira al voltant del tema de la connectivitat, inclou una nova categoria de participació

Redacció
14 de març del 2021
Per cinquè any consecutiu, el Premi Pi d'en Xandri torna a Sant Cugat per seguir fomentant la llengua i la cultura catalana de la mà del Consorci per a la Normalització Lingüística i Òmnium Sant Cugat. Enguany, la temàtica gira al voltant de connectivitat, que fa possible les relacions interpersonals, acadèmiques i socials. La participació està oberta fins al 29 de juny de 2021. 

Fins ara, només podien participar-hi aquelles persones que formessin part de l'alumnat dels cursos de català i del voluntariat lingüístic del municipi. Com a novetat, aquest any el concurs s'adreça a tothom que, tot i no fer un curs de català o no formar part del Voluntariat per la llengua, vulgui formar-ne part i sigui usuari d'Instagram. Així doncs, aquelles persones que vulguin participar només hauran de seguir el compte d'Instagram del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Occidental 3.  

Aquesta nova categoria, batejada amb el nom de Collserola, s'uneix a les tres categories habituals del premi i de dificultat progressiva que corresponen a topònims de l'entorn de Sant Cugat: Torre Negra, Sant Medir i Puig Madrona

Hi haurà un total de set premis que es repartiran entre les diferents categories. S'atorgarà un premi al millor microrelat i un altre al millor relat en les categories habituals. Pel que fa a la categoria Collserola, només se n'adjudicarà un al millor text. Tots els participants rebran un llibre amb tots els relats presentats al concurs.