VÍDEO Tot el que has de saber sobre les preinscripcions escolars de Sant Cugat

L'Ajuntament ha fet una sessió informativa per explicar allò necessari abans d'escollir escola

10 de març del 2021
Actualitzat a les 17:36h

Com triar centre educatiu? Com funciona la preinscripció? Enguany l'Ajuntament de Sant Cugat ha enregistrat la sessió informativa sobre les preinscripcions escolars dirigida a les famílies perquè es pugui consultar en qualsevol moment. El període de preinscripcions pel curs 2021-22 arrenquen el pròxim dilluns 15 de març i es faran de manera totalment telemàtica.

Enguany la voluntat del Consistori és traslladar la garantia de qualitat a les famílies amb el lema "A Sant Cugat fem una gran escola" per donar més importància "a la qualitat" dels projectes educatius que tenen tots els centres educatius locals. Com ja va passar l'any anterior, s’ha reforçat el servei d’informació de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) i també s’ha ofert una sessió informativa per ajudar les famílies a resoldre dubtes sobre el procés de preinscripció. 

Dates de les preinscripcions

La previsió del calendari de preinscripció per al curs escolar 2021-2022 és el següent:
- Segon cicle d’educació infantil i primària: del 15 al 24 de març
- Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març
- Batxillerat i Cicles de Grau Mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig
- Cicles de Grau Superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig.

El procediment es durà de forma telemàtica, però amb el suport necessari per a aquelles famílies participants en el procés que no disposin dels mitjans. Tota la informació es pot consultar aquí. Aquelles famílies que puguin tenir problemes per fer la preinscripció en línia també podran accedir al Servei d’Acompanyament Digital que ofereix l’Ajuntament (cal demanar cita prèvia al telèfon 689 20 40 73).