Les jugadores del Club Junior Sant Cugat porten la Copa de la Reina a l'Ajuntament

El primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC va superar (2-1) el Club de Campo de Madrid

Rebuda institucional a l'equip guanyador de la Copa de la Reina
Rebuda institucional a l'equip guanyador de la Copa de la Reina | Lali Puig / Aj. Sant Cugat
09 de març del 2021
Actualitzat a les 19:40h
32 anys després, el primer equip femení d'hoquei herba del Junior FC, torna a portar el títol de la Copa de la Reina a Sant Cugat. El passat 13 de desembre, l'equip superava en la final el Club de Campo de Madrid (2-1) que portaven cinc edicions consecutives guanyades i acumulen 16 títols de la competició. 

Aquesta tarda, les santcugatenques han estat rebudes a la sala de plens de l'Ajuntament per part de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i bona part del govern local que s'han apropat per felicitar-les de primera mà. La Copa de la Reina ha presidit la sala durant l'acte institucional, que s'havia posposat per raons de la pandèmia. 

El cap de la secció d'hoquei del Club Junior, Jordi Muñoz, ha assenyalat que enguany han portat "La Grossa" mentre reconeixia que li feia molta il·lusió poder celebrar el títol amb la ciutat. Muñoz afirma que Sant Cugat competeix en la màxima categoria en diverses categories esportives i des del Junior estan contents de poder portar el nom del municipi arreu del territori. També ha recordat que el club té previst organitzar un acte per "celebrar la victòria com cal".

Per la seva banda, la capitana de l'equip Carlota Petchame ha celebrat que "després de molts anys de lluita i esforç" han pogut fer-se amb el preuat títol i confia a portar-ne més els propers anys. 

Ingla ha recordat a les campiones que són "una font d'inspiració a la qual s'emmirallen moltes nenes gràcies al vostre èxit esportiu" i ha expressat que se sent "orgullosa" que l'esport femení a la ciutat "cada vegada agafi més volada". 

En aquest sentit també s'ha pronunciat el regidor d'Esports, Francesc Carol, que ha volgut reivindicar el caràcter "multiesportiu" que presenta Sant Cugat i la voluntat de promocionar la pràctica d'activitats esportives alternatives. En relació amb la victòria de les del Junior, Carol ha valorat molt positivament aquesta fita "que torna a posar l'esport femení i santcugatenc a primera línia".