Les noies del DSV Club Voleibol Sant Cugat fan història i jugaran el play-off de la màxima categoria estatal

Les santcugatenques han acabat la lliga regular en la 5a posició de 12 equips

Equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat .
Equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat . | Àlex López
SantCugatCreix
08 de març del 2021
6 de març del 2021. Aquesta data ja forma part de la història del Club Voleibol Sant Cugat que, per primera vegada en els seus 33 anys d'existència, ha aconseguit que el sénior A s'hagi classificat per jugar el play-off pel títol de la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del voleibol femení estatal.

La victòria de les de Rafa Ruiz davant el Cajasol Vóley Dos Hermanas, per tres sets a dos, aquest dissabte, 6 de març, a la tarda, al pavelló de Valldoreix, i les derrotes de l'Osacc Haro Rioja Vóley (acaba 7è amb 37 punts) a la pista de l'Avarca de Menorca (3-1) i del CV Kiele Socuéllamos (6è amb 38 punts), a casa, contra el CV Centro Comercial y Ocio 7 Palmas (1-3), ha significat que les santcugatenques acabin la lliga regular en la 5a posició de 12 equips.

D'aquesta manera, el DSV CV Sant Cugat acaba la lliga regular entre els sis primers equips de la Superlliga Femenina i s'ha classificat, per mèrits propis, per disputar el play-off pel títol. Els 6 equips que el jugaran són el Feel Volley Alcobendas, campió de la lliga regular amb 49 punts i recent campió de la Copa de la Reina; el CV Centro Comercial y Ocio 7 Palmas i el Sanaya Libby's La Laguna, segon i tercer classificats amb 49 punts; l'Avarca de Menorca (47 punts); el DSV CV Sant Cugat (39 punts) i el CV Kiele Socuéllamos (38 punts).

Al pavelló de Valldoreix, les de Rafa Ruiz s'han imposat en vuit partits i n'han perdut tres, mentre que el Cajasol Vóley Dos Hermanas tan sols ha guanyat un dels 11 enfrontaments que ha jugat lluny de la seva pista. Va ser en el primer partit fora de casa, davant l'Arenal Emevé (1-3). Llegeix la notícia sencera aquí.