atur

GRÀFIC L'atur a Sant Cugat cau i es desmarca de la tendència a l'alça de la resta de la comarca i del país

Actualment el municipi registra un total de 3.492 santcugatencs a les llistes de l'atur

per NacióSantCugat , 5 de març de 2021 a les 16:58 |
Una treballadora del SOC i un usuari, en una imatge d'arxiu | ACN

L'atur baixa a Sant Cugat mentre que a la resta de la comarca i país continua creixent. Després de registrar un petit repunt durant el mes de gener, febrer torna a la tendència que s'havia observat l'últim trimestre de l'any i continua disminuint després d'arribar al pic d'agost del 2020 amb 3.584 santcugatencs aturats. 
 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram
Així doncs, la ciutat vallesana tanca el mes de febrer amb 17 aturats menys, unes dades que rebaixen el nombre total de santcugatencs sense feina a 3.492. Aquesta xifra suposa que el 8,36% de la població estigui a les llistes de l'atur. Pel que fa a la comparativa respecte a l'any passat, en un escenari just anterior a la pandèmia, la ciutat en tenia 2.637, el que suposa un creixement anual al voltant del 34%.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat asseguren que continuaran treballant per recuperar les xifres d'abans de la crisi sanitària del coronavirus i crear nous llocs de treball, especialment, pels més vulnerables.


La tinència d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila, ja va afirmar que l'objectiu és generar "ocupació de qualitat per combatre la precarietat laboral". En aquest sentit, està prevista aquest any la constitució de la Taula d'Ocupació per elaborar una resposta "comuna i transversal".Altres notícies que et poden interessar
  

 

Participació