8-M

L'OMET recaptarà fons per a l'associació local de supervivents de la violència masclista «No estàs sola»

L'Ajuntament ha organitzat una activitat esportiva amb motiu del Dia de les Dones

per NacióSantCugat , 3 de març de 2021 a les 14:30 |
Una fotografia de la 1a Cursa de la dona de Palautordera | Gabriel Gallego Agustí

Sant Cugat, a través de l'OMET, ha organitzat una activitat esportiva que es podrà fer del 8 al 14 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones per a recaptar fons per a l'associació local "No estàs sola". Una entitat fundada per dones supervivents de la violència masclista que té com a objectiu acompanyar a altres dones maltractades i fer-les visibles. 

Inclosa en el programa d'actes del Dia de les Dones "Construïm les nostres sexualitats", serà una activitat oberta a tota la ciutadania que vol fomentar la pràctica esportiva alhora que es sensibilitza sobre les violències masclistes i es promou la igualtat dins del món de l'esport. En aquest sentit, el regidor d'Esports Francesc Carol celebra que l'OMET dediqui una jornada a l'esport femení i referma "l'aposta clara" de l'Ajuntament per a la seva promoció i les reivindicacions feministes". 


Les persones participants hauran de triar una distància -d'entre 1 a 10 km- i una modalitat esportiva per assolir-la. L'objectiu és completar el repte personal corrents, caminant, fent marxa nòrdica o en bicicleta, sempre que sigui a l'aire lliure. Recomanem escollir algun esport que no es practiqui habitualment per experimentar noves sensacions. El preu de l'activitat serà a través de donacions de 5, 10, 15 o 20 euros. 

Com participar?


Primer cal fer la inscripció mitjançant aquest formulari amb data límit fins al mateix diumenge 14 de març i després registrar les seves dades personals i fer el donatiu. Posteriorment caldrà escollir el dia i el recorregut. Equipat amb roba lila i connectat al dispositiu o aplicació esportiva del mòbil, s'haurà de completar el trajecte marcat. I finalment, podràs compartir les teves imatges de la cursa a les xarxes socials a través de l'etiqueta #setmanaesportivadonesomet. 

 

Participació