L'OMET recaptarà fons per a l'associació local de supervivents de la violència masclista «No estàs sola»

L'Ajuntament ha organitzat una activitat esportiva amb motiu del Dia de les Dones

Una fotografia de la 1a Cursa de la dona de Palautordera
Una fotografia de la 1a Cursa de la dona de Palautordera | Gabriel Gallego Agustí
NacióSantCugat
03 de març del 2021
Actualitzat el 04 de març a les 10:05h

Sant Cugat, a través de l'OMET, ha organitzat una activitat esportiva que es podrà fer del 8 al 14 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones per a recaptar fons per a l'associació local "No estàs sola". Una entitat fundada per dones supervivents de la violència masclista que té com a objectiu acompanyar a altres dones maltractades i fer-les visibles. 

Inclosa en el programa d'actes del Dia de les Dones "Construïm les nostres sexualitats", serà una activitat oberta a tota la ciutadania que vol fomentar la pràctica esportiva alhora que es sensibilitza sobre les violències masclistes i es promou la igualtat dins del món de l'esport. 

En aquest sentit, el regidor d'Esports Francesc Carol celebra que l'OMET dediqui una jornada a l'esport femení i referma "l'aposta clara" de l'Ajuntament per a la seva promoció i les reivindicacions feministes". 

Les persones participants hauran de triar una distància -d'entre 1 a 10 km- i una modalitat esportiva per assolir-la. L'objectiu és completar el repte personal corrents, caminant, fent marxa nòrdica o en bicicleta, sempre que sigui a l'aire lliure. Recomanem escollir algun esport que no es practiqui habitualment per experimentar noves sensacions. El preu de l'activitat serà a través de donacions de 5, 10, 15 o 20 euros. 

Com participar?

Primer cal fer la inscripció mitjançant aquest formulari amb data límit fins al mateix diumenge 14 de març i després registrar les seves dades personals i fer el donatiu. Posteriorment caldrà escollir el dia i el recorregut. Equipat amb roba lila i connectat al dispositiu o aplicació esportiva del mòbil, s'haurà de completar el trajecte marcat. I finalment, podràs compartir les teves imatges de la cursa a les xarxes socials a través de l'etiqueta #setmanaesportivadonesomet.