Miki Núñez es defensa de les polèmiques imatges del seu últim concert

El cantant de Terrassa respon a les crítiques per la suposada manca de distància en l'inici de gira a Sant Cugat

Miki Nuñez, en una imatge d'arxiu.
Miki Nuñez, en una imatge d'arxiu. | Adrià Costa
NacióDigital
02 de març del 2021
Actualitzat el 04 de març a les 9:31h
Miki Núñez s'ha vist immers en la polèmica a les xarxes pel seu darrer concert a Sant Cugat. El cantant de Terrassa i exconcursant d'Operación Triunfo va penjar a Twitter una imatge del recital, rere la qual alguns usuaris van criticar-lo per les "dubtoses mesures sanitàries", en percebre poca distància entre els assistents. A les imatges s'observa el públic assegut en cadires, movent els braços al so de la cançó Per tu, un dels temes del darrer disc del cantant. L'artista ha respost a les crítiques recordant que hi havia dos seients de distància entre els grups i que es va respectar l'aforament del 50% i es va prendre la temperatura als assistents. Contactat per NacióSantCugat, l'Ajuntament no ha volgut fer gran la polèmica amb declaracions explícites, però s'ha reafirmat en el compliment de les mesures establertes pel Procicat en tots els esdeveniments que es fan. 

Núñez s'havia mostrat irònic al novembre en una publicació en què preguntava si hi havia "dates lliures" a la Sagrada Família, en referència a la missa que va superar l'aforament permès.
 
El concert de Sant Cugat era el primer de la gira Iceberg de l'exrepresentant d'Espanya a Eurovisió, que l'havia de dur el 6 de març a la Bisbal d’Empordà. El recital s'ha hagut d'ajornar per la situació sanitària fins al 2 de juliol, en una nova ubicació, en el marc del Sant Antoni Beach Festival de Sant Antoni de Calonge.