Sostenibilitat

Aquestes són totes les estacions de càrrega de cotxes elèctrics a Sant Cugat

Els vehicles 100% elèctrics poden aparcar de franc a totes les zones blaves de la ciutat

per NacióSantCugat , 26 de febrer de 2021 a les 14:00 |
El temps màxim de permanència a l'estació serà de dues hores | Aj. de Sant Cugat
L'Ajuntament ha informat de l'obertura de dues noves estacions municipals de recàrrega per a cotxes elèctrics a Sant Cugat. Els nous punts de càrrega semiràpida, cofinançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, s'ubiquen a l'avinguda Generalitat del Parc Empresarial de Can Sant Joan, número 170 i 206.
  La resta d'estacions es troben a l'avinguda Pla del Vinyet -davant del Teatre-Auditori-; al carrer de la Mina -davant del CAP-; i al Centre Comercial Sant Cugat -davant de la benzinera-.


Aquest servei funciona a través d'una fotografia al codi QR existent a la mateixa estació i et redirigirà a una plataforma de l'empresa Estabanell S.L., on t'hauràs de registrar amb les teves dades. Una vegada registrat, les pròximes vegades l'estació s'activarà simplement realitzant la fotografia del codi QR. 

Cal recordar que el temps màxim de permanència a l'estació serà de dues hores; excepte en l'estació de càrrega ràpida de la Mina, en la que el temps màxim serà de 30 minuts. No es permet l'estacionament si no s'està realitzant una recàrrega. Tots els vehicles 100% elèctrics poden aparcar de franc a les zones blaves de la ciutat. 

 

Participació