Enxampen un dels dos menors mentre fugien després de robar en una casa de Sant Cugat

Un dels joves va intentar desfer-se'n d'una motxilla plena d'estris per forçar panys

El material interceptat en la motxilla d'un dels menors
El material interceptat en la motxilla d'un dels menors | Mossos d'Esquadra
NacióSantCugat
24 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:03h
Detingut un jove per robar amb força en una casa a Sant Cugat. Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana van detenir aquest diumenge 21 de febrer un menor d’edat, com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili al barri de Mira-sol.

Els fets van tenir lloc de matinada quan els agents, que feien tasques de prevenció per la zona, van veure dos nois que intentaven amagar-se per evitar que els descobrissin. Els menors duien un patinet i una bicicleta elèctrica. 

Segons el comunicat policial, quan els agents van apropar-s'hi els dos nois van arrencar a córrer deixant el patinet i la bicicleta a terra. Els policies els van perseguir i, durant la fugida, van aconseguir atrapar a un d'ells que portava un passamuntanyes negre i guants a les butxaques. Aquest havia llençat la seva motxilla a terra per intentar desfer-se'n. Una vegada recuperada, a dins hi van trobar estris per forçar panys i accessos en domicilis. 

El jove va explicar als agents que havia saltat la tanca d’un domicili del barri de Mira-sol i que s’havia endut del jardí una bicicleta elèctrica de color blanc i un patinet elèctric. Fetes les comprovacions els agents van tornar els objectes sostrets als seus propietaris i el menor d’edat va quedar detingut. El jove ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.