Justícia i Pau

Montserrat Obiols i Carme Rojo reben el diploma de filles predilectes de Sant Cugat

El reconeixement homenatja la seva vinculació professional i personal amb la ciutat

per NacióSantCugat , 23 de febrer de 2021 a les 16:00 |
Obiols i Rojo amb el diploma acompanyades de l'alcaldessa Mireia Ingla | Aj. de Sant Cugat
Montserrat Obiols i Carme Rojo han recollit aquest dimarts el diploma de filles predilectes de Sant Cugat de la mà de l'alcaldessa Mireia Ingla. Totes dues van ser reconegudes durant el ple ordinari del mes d'abril de 2019 i des d'aleshores s'han dut a terme els tràmits per l'atorgament del títol honorífic per la seva vinculació professional i personal amb la ciutat.
  Montserrat Obiols Codina, candidata a l'alcaldia a principis dels anys 80 per ERC, ha estat reconeguda com a fundadora de l'escola d'aprenentatge de llengües estrangeres Sprint Idiomes (1973). Una de les acadèmies d'idiomes amb més prestigi del municipi que encara continua impartint classes.


Per altra banda, Carme Rojo Almanza, ha estat honorada amb el títol per la seva tasca al capdavant de l'emblemàtic restaurant El Mesón de la plaça d'Octavià, com a punt de trobada i gran promotora cultural per als santcugatencs. "Emprenedora, empresària, mecenes i promotora d'accions culturals que han deixat una petjada indiscutible a la segona meitat del segle XX", reconeixen des del consistori vallesà. 

Actualment s'estan duent els tràmits per també atorgar el títol a l'economista i activista social, Arcadi Oliveres, greument malalt per un càncer de pàncrees. 


 

Participació