empresonament de Hasél

Sant Cugat tornarà a clamar aquesta tarda per la llibertat d'expressió i en contra de la «brutalitat policial»

L'acte de protesta estarà encapçalat pel lema "Prou repressió!"

per NacióSantCugat , 23 de febrer de 2021 a les 11:17 |
Una setmana de protestes a Barcelona | Martí Urgell
Sant Cugat torna a acollir una manifestació aquest dimarts 23 de febrer a les 19 h de la tarda davant del seguit de fets ocorreguts després de la detenció del raper lleidatà Pablo Hasél. La convocatòria a la ciutat vallesana, que començarà a la plaça d'Octavià, ha estat fortament motivada per la detenció de tres santcugatencs durant les protestes de dissabte a Barcelona i que van ser posats en llibertat provisional després de passar dues nits a la comissaria de Les Corts. Se'ls imputa un presumpte delicte de desordres públics i hauran de comparèixer d'aquí a 15 dies davant del jutjat. 
  En aquest sentit, l'acte de protesta estarà encapçalat pel lema "Prou repressió!". La manifestació també comptarà amb missatges a favor de la llibertat de totes les detingudes i empresonades contra la brutalitat de la policia, la dissolució de la Brimo, per la llibertat d'expressió i, en definitiva, "perquè ja n'estem fartes", exclamen.

Més d'una vintena d'entitats locals han anunciat el seu suport a la convocatòria com ara l'ANC, Consell per la República, Aplec Jove, 8 Mil Motius, Arran, Endavant, Hora Bruixa, el Sindicat de Llogateres o la CUP, entre d'altres. 


 

Participació