​A presó dos lladres enxampats «in fraganti» mentre robaven dins una casa a Sant Cugat

Un d’ells duia a la butxaca 1.000 euros en bitllets i 10 paquets de tabac

Els bitllets trobats a les butxaques d'un dels presumptes lladres
Els bitllets trobats a les butxaques d'un dels presumptes lladres | Mossos d'Esquadra
NacióSantCugat
22 de febrer del 2021
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:21h
Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat del Vallès juntament amb la Policia Local van detenir el 19 de febrer dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili, a Valldoreix.

En un comunicat policial, relaten que els fets van tenir lloc pels volts de les 20 h quan agents de mossos i de policia local, que feien tasques de prevenció per la zona, van veure un home que tenia una actitud vigilant i a un altre que sortia de l’interior d’una casa saltant la tanca perimetral.  Les patrulles van aturar els dos homes i els van escorcollar. Un d’ells duia  a la butxaca 1.000 euros en bitllets i 10 paquets de tabac.

A continuació, els agents van comprovar que en el jardí de la casa de la qual havia sortit l’arrestat hi havia un tornavís de grans dimensions al terra, tot i que cap de les finestres o portes de la casa havia estat forçada. Així doncs, els dos homes van quedar detinguts en aquell moment com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força amb grau de temptativa.

Els arrestats van passar a disposició judicial el 20 de febrer davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí que va decretar presó.

Aquestes detencions s’emmarquen dins d’un dispositiu conjunt entre Mossos i la Policia Local de Sant Cugat per prevenir els robatoris a la ciutat vallesana.