Poesia

Aina Torres, la poetessa de l'Espai Poètic d'aquest mes de febrer

És autora dels poemaris 'Baula de la Nit' i 'Dos hiverns i un incendi', guanyador del premi de poesia Martí Dot

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 17 de febrer de 2021 a les 11:00 |
La poetessa barcelonina Aina Torres | Isaac Meler
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Espai Poètic torna aquest mes de febrer amb la poetessa Aina Torres, que llegirà i parlarà d'algunes de les seves obres a la sessió virtual que organitza l'Associació Gabriel Ferrater de Sant Cugat el dia 23 a les 19.30 h. Torres, llicenciada en periodisme i gestió cultural, és autora dels poemaris Baula de la nit i Dos hiverns i un incendi. Aquest últim li ha valgut ser guanyadora del Premi de Poesia Martí Dot. L'autora barcelonina ha creat també diversos espectacles poeticomusicals com Tinta i desordre, Després de la pluja, La mirada violeta, Versos, jazz i incendis i Parlen les dones

L'Associació Gabriel Ferrater organitza regularment activitats dins l'Espai Poètic per a tots aquells que vulguin llegir, escoltar i parlar de poesia. Iniciat l'any 2016, el projecte ha comptat ja amb la col·laboració de poetes com M. Dolors Coll, Antoni Clapés, Anna Gual, Miquel de Palol, Jordi Julià i Maria Isern, entre d'altres. 

 

Participació