L'Ajuntament de Sant Cugat activa un servei d'assessorament per a entitats sense ànim de lucre

Es posa en marxa davant el gran nombre de consultes d'entitats que rep l'Oficina de Voluntariat sobre com fer gestions

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 16 de febrer de 2021 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa un nou servei d'assessorament per a entitats sense ànim de lucre. Gestionat per l'Oficina de Voluntariat local, l'objectiu és donar suport a totes aquelles organitzacions que necessitin resoldre dubtes, ja siguin sobre qüestions jurídiques, econòmiques, laborals o de fiscalitat. Aquelles associacions que vulguin rebre orinetació només hauran d'omplir un formulari que rebrà resposta en un màxim de tres dies. 

La prestació, gratuïta i individualitzada s'inicia després del gran nombre de consultes que ha rebut l'Oficina de Voluntariat per part d'entitats que tenen dificultats per fer gestions o tràmits administratius. Podran accedir a aquest nou servei qualsevol entitat sense ànim de lucre que treballi en àmbits com els serveis socials, sanitaris, culturals, esportius, de cooperació o defensa del medi ambient entre d'altres. 

 

Participació