Unanimitat política per la creació del Consell de la Gent Gran de Sant Cugat

Està previst que el nou òrgan es pugui constituir durant el segon trimestre d'aquest mateix any

Ple municipal del mes de febrer 2021.
Ple municipal del mes de febrer 2021. | Cedida
NacióSantCugat
15 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:32h
El Consell de Gent Gran de Sant Cugat cada vegada és més aprop de fer-se realitat. Tots els partits polítics amb representació al ple municipal han donat suport a l'aprovació inicial el reglament del futur Consell de la Gent Gran, un tràmit imprescindible per poder constituir aquest nou òrgan de participació ciutadana. 

el reglament passarà a un període d'exposició pública perquè la ciutadania pugui presentar-hi esmenes. Posteriorment, es podrà aprovar definitivament i està previst que el Consell es pugui constituir durant el segon trimestre d'aquest mateix any. 

La tinència d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, ha explicat que aquest reglament és fruit d'un treball "de concens i conjunt" i ha recordat que era "anòmal" que Sant Cugat no tingués un Consell de Gent Gran que representa un 15% de la població santcugatenca. 

Per la seva banda, la regidora de Junts, Núria Fernández, ha demanat al govern tripartit que s'inverteixin recursos per "socialitzar" tot i les restriccions de la pandèmia, en els casos que sigui possible per tal d'abarcar també aquestes mancances.