1 de 10
Acte de presentació

Víctor Font presenta la seva candidatura a la presidència del Barça a Sant Cugat

Per mesures sanitàries, l'acte es restringeix als socis i sòcies que tinguin invitació prèvia

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 15 de febrer de 2021 a les 11:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El candidat de Sí al Futur a presidència del FC Barcelona, Víctor Font, presenta la seva candidatura avui 15 de febrer en un acte a la Sala Idea Room d'Esade Crepolis, a Sant Cugat. L'acompanyen els dos integrants santcugatencs del consell directiu, Joana Barbany, experta en comunicació digital i Manel Sarasa, fundador de Wine is Social. 

El programa de Font pretén ser el motor de canvi per retornar l'èxit al Barça. Per una banda, el candidat aposta per recuperar el potencial i retenir el talent que ha fet història al Barça. En aquest nou model, el Barça es compromet a contribuir a la lluita per un món més just, democràtic i viable. Els socis esdevenen el centre del govern del Club i la presència femenina al Barça pren protagonisme. Personatges reconeguts com el Periodista Antoni Bassas o el traumatòleg Ramon Cugat formen part de l'equip de Víctor Font.


Per garantir les mesures sanitàries pertinents, a l'acte, convocat a les 19.30 h, només podran assistir-hi els socis i les sòcies que hagin rebut la invitació prèvia. 

 

Participació