Així s'ha votat a Sant Cugat en unes eleccions fortament marcades per la pandèmia

S'estan efectuant controls de temperatura abans d'entrar a cada col·legi electoral

La jornada electoral  a Sant Cugat
La jornada electoral a Sant Cugat | Lali Puig / Aj. Sant Cugat
14 de febrer del 2021
Actualitzat a les 20:15h
Les eleccions catalanes d'aquest diumenge són les més insòlites dels últims temps. En plena tercera onada de la pandèmia, 63.270 santcugatencs estan cridats a decidir el futur de Catalunya dels pròxims anys. I les mesures restrictives per evitar contagis estan sent els les protagonistes d'una jornada que s'ha previst amb mesures de seguretat inèdites i excepcionals. Consulta aquí el dispositiu que s'ha organitzat. 

A les 13 h, ha votat un 23,92% del cens, mentre que al 21-D del 2017 ja ho havíen fet el 36,47%. L'últim recompte a les 18 h de la tarda, registra unes dades del 57% del cens; una xifra que suposa 14 punts percentuals menys que a la mateixa hora durant els comicis de fa quatre anys.

Els membres de les diferents meses electorals, corroboren a NacióSantCugat que la gent, des de primera hora del matí, ha respectat prou les franges horàries delimitades per protegir els col·lectius més vulnerables davant del virus. "La població sembla estar força conscienciada", han apuntat des d'una mesa del Centre Cultural.