El calendari solidari dels Gausacs recapta 1.373 euros contra la Covid-19

La iniciativa, lligada al Calendari commemoratiu del 25è aniversari de la colla, es va posar en marxa amb motiu de La Marató de TV3

Calendari dels 25 anys dels Gausacs.
Calendari dels 25 anys dels Gausacs. | ND
NacióSantCugat
12 de febrer del 2021
La campanya de recaptació dels Castellers de Sant Cugat amb motiu de La Marató de TV3, lligada al Calendari commemoratiu del 25è aniversari de la colla castellera ha aconseguit recaptar un total de 1.373 euros. La xifra obtinguda anirà destinada íntegrament a la darrera edició de La Marató de TV3, dedicada a pal·liar els efectes del coronavirus. 

Els Gausacs asseguren que valoren molt positivament la xifra, "especialment per les dificultats de distribució del calendari degut a la pandèmia" i agraeixen l'esforç i la solidaritat de totes les persones que han col·laborat fent un donatiu. 

El calendari, de la mà dels fotògrafs Montse Grau, Ferran Calventus, Rosa Gadea, Montse PEllicer, Toni Curcó i Arnau Montolla recollia alguns dels millors moments de la colla des de la seva fundació, l'any 1996 fins a l'actualitat. Entre aquests, el primer castell íntegrament de dones, l'any 2018; el premi a la millor colla de la temporada 2017; l'esmorzar de la diada 2006; el primer castell amb gralles i timbals; el primer 5de7 descarregat; la cercavila de l'abril del 2005; el primer 3de9f descarregat, o les actuacions a Itàlia.

Aquesta és la segona iniciativa solidària empresa per la colla santcugatenca, que el passat 29 de juny amb motiu de la Festa Major, va recaptar més de 1.500 euros en col·laboració amb el Banc dels Aliments.