Els Amics de la UNESCO de Sant Cugat se sumen a la celebració el dia Mundial de la Ràdio

El debat es podrà seguir aquest dissabte 13 de febrer d'11 a 12 h a través de Youtube

Redacció
12 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:00h
Aquest dissabte 13 de febrer, en commemoració al dia Mundial de la Ràdio, els Amics de la UNESCO de Sant Cugat ho celebren a través del canal de Youtube de l'associació l'H Espai de Debat, d'11 a 12 h del matí. 

L'acte, anteriorment celebrat a l'Arxiu Nacional de Catalunya, comptarà amb la participació dels ponents Ono Seroo, president de la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO, Jordi Margarit, president de Ràdio Associació de Catalunya, Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, Núria de José Gomar, responsable de redacció de la Xarxa i Mònica Lablanca, vicepresidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya. 

Amb motiu d'aquest dia, els Amics de la UNESCO també conviden els santcugatencs a seguir el programa de Ràdio Sant Cugat emès aquest divendres 12 de febrer, de 16 a 19 h per la freqüència de Ràdio Sant Cugat 91.5 FM. El programa inclourà una conversa radiofònica entre el periodista Joaquim Maria Puyal i l'exdirector general de la UNESCO, Fderico Mayor Zaragoza amb motiu de la 1a edició d'aquesta celebració. A continuació, una entrevista entre Ono Seroo i Salvador Massip, president dels Amics de la UNESCO Sant Cugat i una taula rodona de redactors per explicar com es fa un programa com el "Connectats". Per últim, es durà a terme una entrevista al responsable d'infraestructures de la Xarxa, Xavier Cabestany, una taula rodona de tècnics i un espai de cinema amb la ràdio com a protagonista. 

La reemissió del programa serà dissabte 13 de febrer de 9 a 12 h per l'emissora de Ràdio Sant Cugat i també per les emissores Ràdio Ciutat de Badalona, La Municipal de Terrassa, Ràdio Sabadell, Ràdio Castellar i El Prat Ràdio.