Cs impulsarà una modificació de llei per tombar el tribut metropolità si guanya les eleccions

La formació taronja aposta per una redistribució més "transparent, justa, equitativa i eficient" dels diners

Aldo Ciprian, portaveu de C's a l'Ajuntament de Sant Cugat.
Aldo Ciprian, portaveu de C's a l'Ajuntament de Sant Cugat. | Adrià Costa
NacióSantCugat
10 de febrer del 2021
"Cs impulsarà una modificació de llei per acabar amb l'"impuestazo metropolitano"". Aixi ho ha avançat el portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, si accedeixen al govern de la Generalitat després de les eleccions del 14-F.

La iniciativa, diuen, aniria acompanyada de noves mesures que permetrien finançar l'Àrea Metropolitana de Barcelona perquè la redistribució fos més "transparent, justa, equitativa i eficient". 

El portaveu de la formació liberal ha afegit que aquesta proposta permetria "millorar de manera quantitativa i qualitativa el transport de la zona 1 sense haver d'apujar els impostos als ciutadans". Ciprian també assegura que es posaria sobre la taula la realització d'una auditoria independent anual sobre els serveis prestats i la seva activitat. 

Una acció emmarcada en l'"eliminació de la sobredimensió" de les administracions públiques, com a conseqüència dels càrrecs de confiança generats, diuen, pels partits independentistes, PSC i Comuns que repercuteix directament a les butxaques del conjunt de la ciutadania.