Bancs

Valldoreix es queda sense oficines bancàries del BBVA

L'entitat també retira el caixer automàtic ubicat al costat de l'estació de FGC de la Vila

per NacióSantCugat, 10 de febrer de 2021 a les 14:19 |
Tanca l'oficina del BBVA de l'estació de Valldoreix | GSV
Valldoreix es queda sense oficines bancàries del BBVA obligant a partir d'ara als vilatans a desplaçar-se fins al centre de Sant Cugat per fer gestions o treure diners. L'entitat bancària ha decidit tancar l'oficina aquest mateix divenders 12 de febrer, ubicada a la Rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, a tocar de l'estació de FGC de Valldoreix, en la seva línia d'aposta de futur per les consultes digitals i telefòniques.

Fonts de l'entitat confirmen a NacióSantCugat que els clients seran recol·locats a l'oficina de Rambla Ribatallada i que tampoc es mantindrà el caixer automàtic. 


Aquesta decisió deixa a Valldoreix amb una única oficina bancària al conjunt de la Vila, l'oficina de CaixaBank de la Rambla Jacint Verdaguer, 55. L'EMD ha informat que l'administració local no ha rebut cap comunicació oficial d'aquest fet i apunten que el president Josep Puig "fa dies que intenta, sense èxit" contactar amb la direcció del banc per evitar el tancament i la "pèrdua d'un servei tan important".

Per altra banda des de la CUP, han lamentat a través de les xarxes socials que els veïns es quedin sense un caixer automàtic clau que deixarà desatesa, majoritàriament, a la gent gran del barri. 

   

 

Participació