La Xocolatada Solidària de Valldoreix s'adapta a la pandèmia

Una activitat per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil

Valldoreix va aconseguri recaptar més de 750 euros per la lluita contra el càncer infantil l'any 2020
Valldoreix va aconseguri recaptar més de 750 euros per la lluita contra el càncer infantil l'any 2020 | EMD
NacióSantCugat
10 de febrer del 2021
La 4a edició de la Xocolatada Solidària per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil s'adapta als temps de pandèmia i enguany variarà el seu format per seguir arribant al màxim de gent possible complint les restriccions sanitàries. Aquesta vegada, l'Asociación Anita i l'Escola Bressol de Valldoreix han ideat un format de paquets individuals, de melindros acompanyats d'una xocolatina, que et podràs endur a casa a canvi d'un petit donatiu de dos euros. 

L'esdeveniment, que es commemora cada dia 15 de febrer amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, forma part d'una iniciativa anual amb l'objectiu de recaptar fons per finançar el grup d'investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Una jornada anual que serveix per conscienciar de la necessitat de què tot infant amb càncer ha de rebre la millor atenció mèdica i psicològica possible.

Una entitat valldoreixenca, impulsora

La Asociación Anita de Valldoreix, una de les 13 entitats organitzadores de la Xocolatada Solidària, és promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l’Anita i centra la seva acció per recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals de l'Hospital de Sant Joan de Déu. 

Juntament amb l’Asociación Anita, la Xocolatada Solidària està impulsada per les associacions de lluita contra diferents tipus de càncer infantil com són: La lluita d’Arnau; Or Asociación; Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Asociación contra el Rabdomiosarcoma; Asociación pulseras Candela; l’Associació Max Aleix; AENAR, Miradas mágicas; Shurikan; Dona’m ales; COCO i Súper H, entre d’altres.

L’any 2020 les xocolatades solidàries de l’Associación Anita al Ferran i Clua i a l’Escola Bressol van recaptar prop de 750€, mentre que la recaptació total a nivell estatal va superar els 450.000€.