Torna el cicle d'autor més feminista a les sales de cinema de Sant Cugat

Totes les pel·lícules es projectaran en versió original cada dijous a partir del dia 11 de febrer

'La dona il·legal' està nominada a Millor Pel·lícula als Premis Gaudí
'La dona il·legal' està nominada a Millor Pel·lícula als Premis Gaudí
NacióSantCugat
09 de febrer del 2021
Actualitzat el 10 de febrer a les 10:37h
Els Cinemes de Sant Cugat tornen a acollir el cicle de cinema d'autor, impulsat per la revista especialitzada El Cinèfil. Cada dijous, el millor cinema independent d'arreu del món recupera el seu protagonisme després de l'aturada de les vacances de Nadal i un gener tortuós pel sector. 

En total, nou films de temàtica i procedències ben diverses d'arreu dels continents es projectaran a la gran pantalla en versió original. A més, amb el Dia de la Dona com a rerefons, es projectaran fins a cinc pel·lícules que giren al voltant del feminisme i dels seus reptes presents, passats i futurs. 

Una de les sessions més destacades serà la del 18 de març a les 19:30 en la qual es
projectarà "La dona il·legal", film nominat a la Millor Pel·lícula als Premis Gaudí. El passi comptarà amb la presència del director Ramon Térmens per a fer un cinefòrum en acabar la projecció.

Totes les pel·lícules es projectaran en versió original cada dijous a partir del dia 11 de febrer fins el 8 d’abril en dues sessions: a les 17 h i les 19.30 h. El preu de les entrades és de 5 euros.

Programació del cicle

L'emperador de París (11 de febrer); El estado contra Mandela y los otros (18 de febrer); Der Trafikant (25 de febrer); Sofia (4 de març); La directora de orquestra (11 de març); La dona il·legal (18 de març); Un acuerdo original (25 de març); Curiosa (1 d'abril); El lago del ganso salvaje (8 d'abril).