​Detingut un menor a Sant Cugat per robar a un grup de joves amb un ganivet de 20 cm

Els fets van passar dissabte a tocar de l'estació de FGC de Mira-sol

Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès
Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès | Adrià Costa
Redacció
08 de febrer del 2021
Actualitzat el 09 de febrer a les 11:06h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, dissabte 6 de febrer, un noi menor d’edat que va robar amb violència i intimidació quatre joves al barri de Mira-sol de Sant Cugat. Els fets van passar pels volts de les 19.30 hores quan els agents van saber que s’estaven produint aldarulls a la plaça Ausiàs Marc, a tocar de l'estació de FGC.  

Un cop al lloc, van localitzar un grup de quatre joves que havien patit robatoris per part d’un altre noi. El presumpte autor, que anava acompanyat d’un grup nombrós de joves,  els va prendre diners, un rellotge i una targeta de transport públic amenaçant-los amb un ganivet de 20 centímetres.

Les víctimes van donar una descripció acurada de l’autor i van indicar que havia fugit amb un patinet elèctric. Aleshores, la patrulla va localitzar un jove que coincidia amb la descripció en una pista de bàsquet propera acompanyat per cinc persones més. Durant l’escorcoll els agents van localitzar una targeta de transport públic amb el nom d’una de les víctimes, un rellotge, diverses monedes i la navalla. 

El menor va ser detingut com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació. Per la seva banda els Mossos han obert una investigació per comprovar si hi ha més persones relacionades amb aquests fets. Els Mossos d’Esquadra coordinadament amb Policia Local de Sant Cugat han iniciat un dispositiu de vigilància i control per tal de prevenir fets similars.