Sant Cugat Comerç s'oposa al canvi d'ubicació del Mercat del Pagès

Lamenta que aquesta decisió posi en perill la supervivència dels comerços locals de la ciutat

La Rambla del Celler, on es preveu instal·lar el Mercat del Pagès.
La Rambla del Celler, on es preveu instal·lar el Mercat del Pagès. | Adrià Costa
Redacció
05 de febrer del 2021
L’associació de Sant Cugat Comerç, encarregada de dinamitzar el comerç de la ciutat, ha mostrat el seu descontentament amb el canvi d’ubicació del Mercat del Pagès. L’Ajuntament de Sant Cugat ha decidit traslladar el marcat a la Rambla del Celler, seguint les indicacions del Procicat, per poder adaptar-se a les darreres normatives i fer front així a l’expansió de la Covid-19.
 
Concebut com un espai de venda de productes ecològics, frescos i artesans, el mercat del Pagès, organitzat per l’Ecoateneu, se celebrava fins ara a la plaça de Sant Pere el segon i últim dissabte de cada mes. La seva ubicació és un element important que contribueix a la vida al comerç local del centre de la ciutat, que Sant Cugat Comerç veu ara perillar. “No podem seguir perdent atractius al centre històric de la ciutat” reclama l’associació. 

Sant Cugat Comerç defensa estar d’acord amb les mesures que ajudin a prevenir els contagis per coronavirus, però lamenta que aquest canvi de posició del mercat, “juntament amb la crisi actual del sector comercial, no protegeixen la supervivència d’una bona part dels comerços de la ciutat”. D’aquesta manera, advoca per mantenir el Mercat del Pagès a la plaça de Sant Pere i ofereix la seva col·laboració a l’Ajuntament per aportar solucions que afavoreixin el comerç de la ciutat.