L’Ajuntament de Sant Cugat inicia el curs de cuidadors no professionals a partir del 10 de març

Les inscripcions es poden fer a través del web de la taula de malalties neurològiques, càncer i cronicitat o a la Casa Mònaco

Redacció
04 de febrer del 2021
L’11a edició del curs de persones cuidadores no professionals que ofereix l’Ajuntament de Sant Cugat comença el pròxim 10 de març a la Casa de Cultura. Es tracta d’una formació gratuïta coordinada per la taula de malalties neurològiques, càncer i cronicitat de Sant Cugat, adreçada a cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència a causa d’una malaltia neurològica. 

El curs aspira a proporcionar uns coneixements bàsics als cuidadors per tal de millorar l’atenció sociosanitària de les persones en situació de dependència i orientar sobre els recursos més adients per garantir la cura, l’assistència i la vida autònoma dels malalts. A més, té per objectiu facilitar el suport emocional a les persones cuidadores i impulsar-ne el reconeixement per a la futura integració en el mercat laboral. 

El format del curs serà presencial o virtual, en funció de les necessitats. Les classes tindran lloc cada dimecres, del 10 de març al 30 de juny de 18 a 20 h, excepte el 30 de març. Les inscripcions es poden fer al web de la taula, contactant amb alguna de les seves entitats o a la Casa Mònaco.