VÍDEO Junts recorre Sant Cugat amb furgoneta per fer arribar el missatge de Borràs

Conduïda per regidors i afiliats santcugatencs es mouran per la ciutat amb el lema "Junts per fer, Junts per ser"

Carmela Fortuny i Marc Ledesma durant la campanya del 14-F a Sant Cugat.
Carmela Fortuny i Marc Ledesma durant la campanya del 14-F a Sant Cugat. | Cedida
Redacció
02 de febrer del 2021
Aquest dimarts 2 de febrer Junts per Sant Cugat fa arribar el missatge de la seva candidata, Laura Borràs al territori. I ho fa amb una de les 26 furgonetes logotipades que el partit ha dissenyat per l'ocasió amb la voluntat de recórrer el territori. Conduïda per regidors i afiliats santcugatencs, durant tot el dia aniran amunt i avall amb el lema "Junts per fer, Junts per ser". 


Conduïda per la regidora portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, el coordinador de Junts per Catalunya a Sant Cugat, Marc Ledesma, i altres santcugatencs, l'objectiu és fer arribar el missatge "transformador, esperançador i de futur" durant la campanya complint les normatives sanitàries.

Des del partit expliquen que s'ha posat en marxa aquesta acció #JuntsFemRuta "perquè hem de prendre totes les mesures de seguretat per garantir la salut de tothom" en unes eleccions que arriben en plena tercera onada de la pandèmia. A banda d'aquesta acció des de Junts per Sant Cugat han instal·lat diverses parades arreu de la ciutat per fer arribar el missatge durant els dies de campanya.