Desallotgen un acte religiós que incomplia la normativa Covid al centre de Sant Cugat

Dues dotacions de la Policia Local van desplaçar-se fins al lloc dels fets després de ser alertats per una veïna

Policia Local de Sant Cugat
Policia Local de Sant Cugat | Policia Local de Sant Cugat
NacióSantCugat
02 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:03h
La Policia Local de Sant Cugat va desallotjar, aquest passat diumenge 31 de gener a les 9.45 h del matí, un local on s'estava celebrant un acte religiós sense permís i incomplint les restriccions decretades per evitar la propagació de la Covid. Els fets, que ha pogut avançar el TOT Sant Cugat i que han confirmat fonts de l'Ajuntament a NacióSantCugat, van tenir lloc en l'establiment 9 de l'avinguda Lluís Companys. 

Segons han confirmat fonts municipals, dues dotacions del cos local van desplaçar-se fins al lloc dels fets després de ser alertats per una veïna. A l'interior, els agents van trobar-se amb 16 persones duent a terme un acte de caràcter religiós. 

Tot seguit, els municipals van denunciar al propietari del local per no tenir la llicència corresponent per dur a terme celebracions litúrgiques -sense aquesta no es podia acreditar el 30% d'aforament que es permet en un acte religiós-. A més, també es va sancionar als presents per no complir amb les restriccions epidemiològiques superant el màxim de persones reunides i tenint en compte que el local no permetia que hi hagués la distància de dos metres de seguretat entre els presents en un espai sense ventilació.