Els Mossos desmantellen una festa il·legal en un bosc de Sant Cugat

Els joves compartien begudes alcohòliques incomplint diverses de les mesures de restricció decretades per evitar la propagació de la Covid-19

Un total de nou persones van ser identificades al Camí dels Monjos de Sant Cugat
Un total de nou persones van ser identificades al Camí dels Monjos de Sant Cugat | GSV
Sergi Baixas
01 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:48h

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar, aquest passat dissabte 30 de gener, una festa il·legal en una àrea boscosa de Sant Cugat. Els agents del cos policial català van identificar a un total de nou persones al Camí dels Monjos al voltant de les 20.15 h del vespre. Aquest indret s'ubica sobre el barri de Volpelleres, en la zona natural entre la urbanització Pinar de Rubí, Can Barata i Bellaterra.

Segons han confirmat fonts de Mossos a NacióSantCugat, els joves estaven consumint de manera compartida begudes alcohòliques i incomplint les diverses normatives decretades per evitar la propagació de la Covid-19. Tots ells van ser denunciats.

Justament aquest cap de setmana, el comissari dels Mossos, Joan Carles Molinero, lamentava la proliferació d'aquestes festes il·legals arreu del país, tot i les restriccions nocturnes, de mobilitat i de reunió. "No només posen en perill la seva salut, sinó la del seu entorn", ha recordat. A més a més, també ha destacat que "hi ha una gran intolerància d'aquestes persones a complir les normes i un rebuig als agents. Aquests dies hem detectat un augment en l'hostilitat perquè sovint s'hi suma el consum d'alcohol", ha asseverat.