Nou debat comarcal sobre la defensa dels animals

Es tracta del II Congrés Defensa i Animals del Vallès Occidental, que s'organitza de forma telemàtica per l'ICASBD

Les ovelles a la zona de les Torres Massana
Les ovelles a la zona de les Torres Massana | Marta Casas
NacióSabadell
01 de febrer del 2021
Sabadell agafarà el testimoni de Terrassa i el 5 de febrer organitzarà el II Congrés Defensa i Animals del Vallès Occidental. Ho farà de la mà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell (ICASBD), l'associació INTERcids i operadors jurídics pels animals. L'edició se celebrarà de forma telemàtica. 

Un esdeveniment que va adreçat aquelles persones interessades en la protecció animal i que comptarà amb especialistes en la matèria en el camp de la judicatura, la política i les forces i cossos de seguretat. Hi haurà tres ponències i una taula rodona, entre aquestes destaca la del director del grup d'investigació del Departament Animal Health and Anathomy de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Manel López Béjar. 

Una cita que aborda la protecció de la fauna silvestre i les alternatives a la caça, des de la  experiència de Béjar amb la pionera vacuna anticonceptiva per a porcs senglars. 

Així mateix, la taula rodona tractarà l'afectació entre els animals les diverses mesures preses per evitar la propagació del coronavirus.