L'EMD es queixa de la pintada d'Arran a Valldoreix contra l'augment de la llum

"La reivindicació social i política, legítima en democràcia, no justifica les bretolades incíviques que malmeten els epais", lamenta l'administració

Pintades d'Arran en contra de l'agument de la llum.
Pintades d'Arran en contra de l'agument de la llum. | EMD Valldoreix
29 de gener del 2021
El ple de l'EMD de Valldoreix ha aprovat, aquest dijous 28 de gener, sumar-se a les crítiques contra les empreses subministradores d'energia pels talls de llum els últims dies a la vila i l'augment dels preus. Una reivindicació a la qual s'hi ha sumat Arran Sant Cugat fent una pintada en un mur de Valldoreix.  
Però des de l'EMD han lamentat la "bretolada incívica" del col·lectiu santcugatenc. En una piulada han expressat que "la reivindicació social i política, legítima en democràcia, no justifica la perpetració de bretolades". L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix assegura que netejar aquestes pintades "costa molts calers a la ciutadania". 
 

Entre els acords aprovats destaca el fet que els partits han aprovat reedactar el plec de condicions pendent, aprovat al ple de l’EMD el passat 17 d’octubre de 2019, per a contractar una energia neta i justa, "a fi d'obrir la possibilitat que empreses amb un tarannà més transparent i democràtic puguin proporcionar l'electricitat a les instal·lacions municipals". 

A més a més, el document compromet l'EMD a formar part de l’Associació de Municipis per l’energia Pública.També s'ha aprovat fer una queixa formal davant el conseller d'Empresa i Desenvolupament, Ramon Tremosa, denunciant tots els talls de llum patits a la nostra vila i instar-lo a què desenvolupin les accions que siguin necessàries per revertir aquesta situació. Alhora també es demanarà a l’ajuntament de Sant Cugat que s’uneixi a aquest front comú.