Sant Cugat Comerç impulsa cinc dies de descomptes per animar el consum local

De l'1 al 5 de febrer els comerços associats faran grans promocions i ofertes

Gent amb mascareta passejant pel centre de Sant Cugat.
Gent amb mascareta passejant pel centre de Sant Cugat. | Roger Navarro
Redacció
30 de gener del 2021
De l’1 al 5 de febrer, Sant Cugat Comerç engega la campanya, 5 dies de rebaixes non stop, amb l’objectiu d’incentivar les vendes en els comerços associats, amb grans descomptes i ofertes exclusives. L'associació vol així, donar suport a tot el comerç local, un dels sectors més afectats per les restriccions de mobilitat, i el tancament durant els caps de setmana.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, assenyala que durant cinc dies "de grans promocions i ofertes destacades volem incentivar el consum local". "Ara més que mai necessitem el recolzament de tota la ciutat", insisteix. 

Carballo es mostra optimista de la ciutadania santcugatenca "no tenim cap dubte que respondrà una vegada més". També ha recordat les mesures de seguretat i de prevenció. Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta de fidelització, Sant Cugat a la Butxaca, ja que durant tota la setmana, es podran seguir acumulant punts i bescanviant-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments associats.