Valldoreix

Valldoreix se suma a la crítica a Endesa pels talls de llum dels últims dies

S'ha aprovat formar part de l'Associació de Municipis per l’energia Pública

per Anna Mira, Vallès Occidental | 28 de gener de 2021 a les 19:00 |
Línia elèctrica d'Endesa | Endesa
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Vuit dels nou vocals de l'EMD de Valldoreix s'han sumat a la crítica a les empreses subministradores d'energia pels talls de llum els últims dies a la vila. En sessió ordinària del ple de l'EMD de gener, tots els grups han votat a favor de la moció que ha presentat la CUP i a la qual també s'hi han sumat la ERC i el PSC. Els quatre vocals del govern de Junts per Valldoreix també hi han votat a favor i la vocal de Cs, s'ha abstingut. 

Entre els acords aprovats destaca el fet que els partits han aprovat reedactar el plec de condicions pendent, aprovat al ple de l’EMD el passat 17 d’octubre de 2019, per a contractar una energia neta i justa, "a fi d'obrir la possibilitat que empreses amb un tarannà més transparent i democràtic puguin proporcionar l'electricitat a les instal·lacions municipals". 


A més a més, el document compromet l'EMD a formar part de l’Associació de Municipis per l’energia Pública.També s'ha aprovat fer una queixa formal davant el conseller d'Empresa i Desenvolupament, Ramon Tremosa, denunciant tots els talls de llum patits a la nostra vila i instar-lo a què desenvolupin les accions que siguin necessàries per revertir aquesta situació. Alhora també es demanarà a l’ajuntament de Sant Cugat que s’uneixi a aquest front comú.  

 

Participació