«Show must go on»: la cultura torna al Teatre-Auditori amb una vintena d'espectacles fins al maig

La programció inclou teatre, música clàssica, música amplificada, òpera, dansa, circ i màgia

L'edifici del Teatre-Auditori de Sant Cugat
L'edifici del Teatre-Auditori de Sant Cugat | Anna Mira
NacióSantCugat
27 de gener del 2021
"Show must go on". Amb aquesta declaració d'intencions el Teatre-Auditori presenta una nova temporada d'espectacles a Sant Cugat. Fins al mes de maig, l'auditori de la ciutat acollirà 23 espectacles, 13 dels quals s'han reprogramat. Les entrades es poden adquirir només per Internet a partir d’aquest dimecres. Malgrat la incertesa de la pandèmia, les limitacions en els aforaments i les possibles restriccions que es poden aplicar, l'escenari del Teatre-Auditori acollirà teatre, música clàssica, música amplificada, òpera, dansa, circ i màgia. 

Una de les novetats és el concert especial que es farà el dia 13 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona, La revolució de la tradició, protagonitzat pels grups Marala, Tarta Relena, Paula Grande i Anna Ferrer. També es podran veure els concerts de clàssica de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Música de pel·lícules (26 de febrer) de la mà dels germans Saltor i el concert núm. 1 de Txaikovski (26 de març) amb Cristina Casale sota la direcció d’Edmon Colomer.

L’òpera Tosca, de Giacomo Puccini, es podrà veure el 5 de març dins el cicle Òpera a Catalunya i el dia 7 de març serà el torn d'un dels concerts més esperats de la temporada i que va haver de ser anulat, el de Miki Núñez, programat en col·laboració amb el Consell de Joves 13/16, que ja ha exhaurit les entrades. Pel que fa al teatre, el 19 de febrer es podrà veure l’obra de teatre Els Brugarol de i amb el santcugatenc Ramon Madaula; el 14 de març, la màgia del Mag Lari; l’espectacle de dansa L E V E (21 de març) de la Cia. Sibèria que va fer la residència artístico-tècnica al Teatre-Auditori el juliol del 2020.

També hi haurà dos espectacles de circ contemporani: Fins i tot la foscor (21 de febrer) dins del 25è Circ d'hivern de l'Ateneu Popular Nou Barris i Estat d’emergència, (25 d'abril) la Producció Nacional de Circ impulsada per la Generalitat.

Completen la programació els espectacles ajornats per la pandèmia: Lazarillo de Tormes, Una història real, els concerts de Manel, Sopa de Cabra, El Kanka, Crimen y telón, el concert benèfic d’El Pot Petit, IT Dansa, Alicia Alonso Gala Centenari, El pare de la núvia... i potser del nuvi, Cantajuego, Maria Antonieta del Malandain Ballet Biarritz i Jorge Blass.

Protocol anti-Covid

El Teatre-Auditori vol continuar inspirant la confiança dels espectadors complint les mesures de seguretat establertes per les autoritats. Durant els darrers mesos, a causa de la pandèmia, l’equipament ha patit una reducció significativa d’aforament així com la restricció de mobilitat amb les pròrrogues de confinament comarcal i municipal a conseqüència de l’augment de contagis.

L’equipament seguirà vetllant per garantir la seguretat aplicant el protocol de seguretat i prevenció de la Covid-19 que afecta el públic, tant pel que fa a la logística d’accés a l’espai com al funcionament de la sala, i continuarà adoptant mesures especials de protecció, donant compliment a la normativa de l’aforament i de la disposició del públic amb la distància de seguretat i la separació d’una butaca entre grups de compra.

Devolucions i abonaments 

A causa de l’excepcionalitat del context sanitari, en el cas d’estat d’alarma o confinament, totes les entrades i els abonaments comprats podran acollir-se a la devolució de l’import total o al bescanvi, sense justificació prèvia.

Pel que fa a la política d’abonaments ha variat substancialment reduint la seva oferta a causa de la reprogramació d'espectacles. Així, aquesta temporada no s’ofereixen els abonaments temàtics habituals, no obstant això, els abonaments a la carta tenen un major descompte.

TA. Programa Temporada 2021 by naciodigital on Scribd