La cultura sortirà al carrer per reivindicar al govern que «és segura i necessària»

El col·lectiu ha convocat una concentració per aquest dimecres a les 12.30 hores

Alumnes de les escoles de música.
Alumnes de les escoles de música. | Arxiu
NacióSantCugat
26 de gener del 2021
Actualitzat a les 18:37h
Les escoles d'art de Sant Cugat han decidit sortir al carrer per reivindicar que la cultura "és segura i és necessària". Les diferents entitats i associacions locals han convocat una concentració a les portes de l'Ajuntament per tal de llegir el manifest i demanar al govern local que doni suport a la moció. La trobada serà aquest dimecres 26 de gener a les 12.30 hores. 

Precisament a inicis de setmana, els col·lectius santcugatencs ja van demanar una resposta unànime a les administracions públiques a través d'una proposta de moció. El text, demana instar a la Generalitat a adoptar mesures compensatòries reals i proporcionades a les mesures de tancament i buscar solucions per una reobertura segura dels seus espais. I també a l'Ajuntament de Sant Cugat perquè aporti mesures d'ajudes i suport als agents afectats. 

La convocatòria de la concentració està secundada per aquesta vintena de centres santcugatencs: Aire Circ, Arabesc Estudi de Dansa, Can Ninot, Centre de Dansa Laura Esteve, ColorDansa Carol Morgado, Terra galeria taller, Escola de Musica Aula de So, Escola Sant Cugat, Escoles de Música Jordi Ricomà, Esferadart, Espai Sofia Sant Cugat, Estudi de cant Marina BBface, Fusió Música i Dansa, General Giap, L’Obrador, La Tacones, La Vora escola de costura, L'Acadèmia Marró Espai de fang, Pou d’Art, Sant Cugat Dance Academy, Taller ARtCO Escola-Taller de Restauració d’Art i Antiguitats, Tallers de Teatre Sílvia Servant, Viviana Hounie.