Els cines Yelmo Sant Cugat tanquen temporalment

La companyia ha pres la decisió a causa de les restriccions per la pandèmia

L'entrada de Yelmo Cines Sant Cugat
L'entrada de Yelmo Cines Sant Cugat | Sant Cugat Centre Comercial
NacióSantCugat
26 de gener del 2021
Actualitzat a les 18:38h
Si fa pocs dies les sales de cinema Yelmo Sant Cugat van decidir tancar els dilluns i dimarts de forma indefinida, la companyia ha fet un pas més i tancarà de manera temporal tots els seus cinemes. La decisió ha arribat amb l'empitjorament de la situació epidemiològica i a les restriccions decretades per les autoritats com ara la reducció de l'aforament per evitar la propagació del coronavirus. 

De fet, ha estat l'última cadena que ha anunciat un tancament temporal de portes. A Catalunya té els Comèdia, l'Icària, el Baricentro, els Premium Castelldefels, els Premium Sant Cugat, Abrera i el Parc Central de Tarragona. Mantindrà oberts els de Madrid i Las Palmas de Gran Canaria.

La cadena Ocine també ha afegit dos nous cinemes als que ja tenia tancats: Tudela i Mendibil d'Irún. A Catalunya, Ocine manté oberts els centre de Les Gavarres de Tarragona, Girona, Granollers i Màgic de Badalona, mentre que ha tancat els de Platja d'Aro, Blanes, Arenys, Sant Celoni, El Vendrell, Vila-seca i Roquetes.

Així doncs, la de Sant Cugat, juntament amb la resta de sales d'arreu de l'estat espanyol que gestiona Yelmo queden tancats fins a nou avís. A Sant Cugat es manté obert Cinemes Sant Cugat, on precisament avui arrenca el Cicle Gaudí amb diverses propostes pels pròxims dies.