Mobilitat

Ja estan disponibles les noves apps d'aparcament de Sant Cugat

Un error tècnic havia obligat a recuperar BLINKAY

per NacióSantCugat, Sant Cugat del Vallès | 26 de gener de 2021 a les 11:06 |
Un cotxe estacionat en una plaça de l'àrea verda d'estacionament | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja et pots descarregar les noves aplicacions per facilitar l'aparcament regulat (Aparca a Sant Cugat i AparcarE). Després de detecar-se uns errors tècnics, aquest dimarts 26 de gener, l'Ajuntament ha anunciat que les plataformes ja estan disponibles per descarregar a Google Play i Android

Així els usuaris podran estacionar de manera còmode sense haver de desplaçar-se al parquímetre per pagar. La primera vegada que s'utilitzi, s'haurà d'introduir el mitjà de pagament on es cobraran els imports de les tarifes d'estacionament de forma automàtica. A partir d'aleshores, també podran allargar el temps de l'estacionament sense haver de tornar al vehicle fins al màxim permès, o recuperar els minuts d'aparcament quan no s'ha esgotat el temps.Encara que no es faci ús de les aplicacions mòbils, els parquímetres generen un codi QR, corresponent a la matrícula del vehicle que, si es conserva per a les properes vegades, permet no haver d'introduir cap dada quan s'utilitzen les àrees d'estacionament regulat. 


Una iniciativa que des de l'Ajuntament consideren més sostenible i amb beneficis mediambientals perquè: es facilita l'estacionament i aprofitament de l'espai públic, es redueix el temps de buscar aparcament, es potencia l'ús del transport públic i s'incita a reduir l'ús del vehicle privat millorant la qualitat de l'aire. 

 

Participació