L'ajuda més inesperada: un jove tiktoker de Sant Cugat ofereix les seves xarxes per promocionar el comerç local

Gerard Querol posa a disposició les seves plataformes per donar un cop de mà als sectors més colpejats per la pandèmia

Gerard Querol compta amb més de 45.000 seguidors a TikTok
Gerard Querol compta amb més de 45.000 seguidors a TikTok | Cedida
21 de gener del 2021
Actualitzat el 22 de gener a la 13:39h

El comerç local de Sant Cugat ha trobat un nou aliat provinent d'una plataforma força inesperada. El jove santcugatenc de 21 anys, Gerard Querol, ha posat a disposició el seu compte de TikTok per promocionar i ajudar a comerços, restaurants i activitats de la ciutat de manera completament gratuïta. 
 
@gerryquerryberry

Millors llocs de Sant Cugat amb @icatkids si voleu veure-ho sencer al seu canal de Youtube! #moodztv3#catalunya#estiktokat#catala#pertu

♬ sonido original - Gerry
Conegut a les xarxes socials com a Gerry Querry Berry, compta amb més de 45.000 seguidors a TikTok i al voltant de 5.300 a la xarxa de l'ocellet blau. En declaracions a NacióSantCugat, l'estudiant de Dret i Relacions Internacionals explica que vol aprofitar el "boom" de seguidors que ha experimentat durant els darrers mesos per crear nous continguts virals de la mà del comerç local aprofitant la seva repercussió. 

El jove, ferm reivindicador de l'ús de la llengua catalana a les plataformes, mostra la seva vessant més altruista i solidària oferint la seva ajuda a tots aquells sectors que han estat durament colpejats per la pandèmia. A hores d'ara, diversos establiments de la ciutat ja s'han posat en contacte amb ell tot i que assegura que encara vol que en siguin més. Aviat penjarà nou material a les seves xarxes. 

Des de l'associació Sant Cugat Comerç, que aplega a més de 200 comerços del municipi, han aplaudit la iniciativa. El gerent de l'entitat, Jesús Carballo, celebra que particulars i, en especial, joves facin néixer campanyes per "sensibilitzar i afavorir" el consum local que ha quedat molt tocat per la crisi sanitària. Carballo ha assegurat a aquest mitjà que establiran contacte amb Querol per mirar d'organitzar futurs projectes de col·laboració i aprofitar l'empenta que brinden les xarxes socials.