Sant Cugat reparteix mascaretes transparents pels mestres

L’objectiu és atendre millor els infants i reforçar la comunicació oral i gestual a les aules

Una professora de Sant Cugat fent classe amb una mascareta transparent
Una professora de Sant Cugat fent classe amb una mascareta transparent | Aj. de Sant Cugat
NacióSantCugat
21 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:48h
L'Ajuntament de Sant Cugat reparteix més de 230 mascaretes transparents i reutilitzables als centres educatius de la ciutat. Aquestes, van adreçades a l'equip docent amb l'objectiu d'atendre millor els infants i reforçar la comunicació oral i gestual a les aules.

Des del consistori vallesà remarquen que la comunicació oral i gestual és clau en l’educació infantil i que, massa sovint, les mascaretes tradicionals dificulten aquestes capacitats expressives. Aquestes capacitats també són absolutament essencials per a l’educació d’infants i joves amb Necessitats Educatives Especials (NEE).

La regidora d'Educació, Pilar Gorina ha assenyalat que "dotar les escoles d’aquest tipus de material era un dels nostres compromisos". "Estem al seu costat per ajudar en tot allò que faci falta davant les dificultats d’aquest curs marcat per les restriccions de la pandèmia", ha afegit. 

En total, l’Ajuntament ha invertit 4.600 euros per aquesta partida de mascaretes que s'han repartit entre totes les escoles bressol municipal, totes les escoles públiques de Sant Cugat, i pel professorat d'altres centres educatius que atenen alumnes amb algun tipus de necessitat educativa especial.