​«Tenim l'objectiu de guanyar-ho tot»: Marc Ledesma, nou coordinador local de Junts a Sant Cugat

Ha estat escollit amb el 57% dels vots i la nova junta integra també dos membres de la candidatura de Gemma Foj

Marc Ledesma, nou coordinador local de Junts per Sant Cugat.
Marc Ledesma, nou coordinador local de Junts per Sant Cugat. | Cedida
20 de gener del 2021
Actualitzat el 19 de febrer a les 11:34h
El jove de 20 anys Marc Ledesma ja és el nou coordinador local de Junts per Sant Cugat. Ha estat escollit, aquest dimarts 19 de gener pel 57,14% dels vots dels afiliats de la ciutat. Sota el lema #Comencem, Ledesma assegura a NacióSantCugat que està molt content del nomenament però és conscient de la responsabilitat que representa. "Tenim molta energia i il·lusió en el projecte que comença a treballar per Sant Cugat amb l'objectiu de guanyar-ho tot: l'alcaldia, l'EMD de Valldoreix i les eleccions al Parlament de Catalunya".

Junts va néixer el 25 de juliol i Ledesma afirma que ja són 160 afiliats a la ciutat. Una xifra, però, que volen fer créixer per fer "enfortir el partit". Un altre dels objectius de la nova coordinadora és "ser capaços de dinamitzar el conjunt d'afiliats i ser un partit actiu a tots els barris i districtes de Sant Cugat". "​Ens comprometem a coordinar el partit amb responsabilitat, rigor, transparència i radicalitat democràtica", ha afegit. 

Així doncs, la coordinadora local de Junts per Catalunya està formada per cinc membres de la candidatura de Marc Ledesma i dos membres de l'altra candidatura aspirant, la de Gemma Foj. Així doncs Ledesma serà el coordinador local, juntament amb Maria José Mata (responsable d'afiliats i simpatitzants), Josep M. Vallès (responsable de comunicació), Elena Degollada (responsable de política municipal), Oriol Paguera (responsable d'organització), i Gemma Foj i Carles Brugarolas (vocals). Amb l’ampliació també s’han incorporat: Santi Garriga, Mireia Ferrer, Xavier Palet, Ana M. Muñoz i Emili Canalís.

Per Ledesma, "valorem molt positivament que la coordinadora local resultant incorpori
persones de totes les candidatures, fet que ens enforteix com a partit, i fa el projecte més plural". El nou coordinador local ja ha presentat la sev renúncia com a cap local de la JNC per incompatibilitat de càrrecs però anuncia que hi seguirà treballant.