1 de 10
esport

El Club Handbol Sant Cugat impulsa un crowdfunding per comprar una càmera de vídeo professional JVC

L'objectiu és recaptar 1.700 euros amb microdonacions abans de 40 dies

L'entitat pretén oferir un nou servei de qualitat amb retransmissions d'alta qualitat d'imatge i locució | Club Handbol Sant Cugat
per SantCugatCreix, 16 de gener de 2021 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Club Handbol Sant Cugat ha posat en marxa un projecte de crowdfunding (finançament col·lectiu) a la plataforma Verkami amb l'objectiu de finançar la compra d'una càmera de vídeo professional JVC per retransmetre en directe per streaming els partits dels equips del club -a partir de la categoria infantil- al recentment creat canal de YouTube de l'entitat, que ara mateix té 1.270 subscriptors.

Amb aquesta iniciativa, l'entitat que presideix Julià López-Arenas pretén oferir un nou servei de qualitat amb retransmissions d'alta qualitat d'imatge i locució, podent oferir tota la informació del partit (alineacions, marcador, repeticions de les jugades, informació gràfica en temps real...).


Recaptar 1.700 euros abans de 40 dies

L'objectiu és recaptar 1.700 euros amb microdonacions abans de 40 dies. Al tancament d'aquesta notícia ja s'havien fet 7 donacions amb un total de més de 490 euros. Una vegada finalitzi aquesta campanya de crowdfunding, el club comprarà aquesta càmera de vídeo JVC per tal que ja s'utilitzi durant aquesta temporada 2020-2021.


Els mecenes o patrocinadors rebran un obsequi

A canvi de cada aportació, els mecenes o patrocinadors rebran un obsequi segons la quantitat econòmica que hagin aportat en aquest projecte de crowdfunding, en agraïment a la seva col·laboració. Els mecenes o patrocinadors rebran els obsequis abans de finals d'abril del 2021.


-Aportació de 10€: agraïment a les xarxes socials del club.

-Aportació de 20€: 1 màscara oficial del club, i una fotografia amb l'equip sénior A (masculí o femení) en un partit oficial.

-Aportació de 50€: paquet d'animació del club, que inclou màscara i bufanda.

-Aportació de 75€: pilota d'handbol Hummel signada per l'Andrei Xepkin, entrenador del sénior A masculí del club i campió de 7 copes d'Europa.

-Aportació de 100€: samarreta oficial vintage del club personalitzada amb el nom del patrocinador.

-Aportació de 150€: samarreta oficial vintage i pilota Hummel signada per Andrei Xepkin.

D'altra banda, i sempre que el patrocinador ho desitgi:

-Es farà un vídeo d'agraïment amb els noms de tots els col·laboradors.

-En finalitzar els partits, en les entrevistes que fan els mitjans de comunicació locals (ràdio, premsa escrita i televisió) als protagonistes dels partits, s'inclourà un roll up amb el nom de tots els patrocinadors i el nom dels col·laboradors.

-Es crearà una pàgina al web del club on sortiran tots els noms dels col·laboradors.

 

Participació