eleccions

Aquests són els 16 candidats santcugatencs que es presenten per les eleccions del 14-F

Consulta les llistes provisionals que volen formar part dels comicis més incerts

per NacióDigital , 16 de gener de 2021 a les 10:00 |
El Parlament, pràcticament buit en un ple durant la pandèmia | Parlament
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat les llistes que es presenten a les eleccions del 14 de febrer amb els noms de tots els seus candidats. Amb tot, les candidatures encara no són definitives perquè falta la confirmació de la Junta Electoral. Si alguns partits tenen problemes amb els avals o problemes de forma quedaran fora d'unes eleccions que encara no se sap amb certesa quan se celebraran.

A part dels principals grups parlamentaris, el document provisional compta amb el PNC, Primàries i els ultres del FNC, que asseguren haver presentat els avals. En total hi ha 83 llistes -una vintena per demarcació-, una xifra molt superior respecte a les eleccions del 2017, quan se'n van presentar 50.


Les cares santcugatenques a les llistes són: l'alcaldessa Mireia Ingla i Oriol Cisteró per ERC; els tres consellers santcugatencs Jordi Puigneró, Damià Calvet i Àngels Ponsa i Jordi Ferres per Junts per Catalunya; la regidora Múnia Fernández-Jordan, la vocal valldoreixenca Anna Cano i Martí Pachamé per Ciutadans; Aina Balada i Josep Maria Balcells per En Comú Podem; la tinència d'alcaldia Núria Gibert i Iñaki Uriz per la CUP-G; i Álvaro Benejam, Marta Salvador i Ignacio Rigau pel Partit Popular. 

 Barcelona: PSC, ERC, JxCat, PDECat, CUP-G, PACMA, PP, Cs, En Comú Podem, Primàries, PNC, Escons en Blanc (EB), Vox, FNC, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya (PCTC), Volt Europa, Izquierda en Positivo, Unidos por la Democracia + Jubilados, Partido Familia i Vida, Per un Món Més Just, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Recortes Cero.


Aquí pots consultar tots els candidats de cada llista:

Llistes provisionals a Barcelona by naciodigital on Scribd Tarragona: ERC, JxCat, PSC, Cup-G, PDECat, PP, Cs, Vox, En Comú Podem, PNC, Primàries, FNC, Som Terres de l'Ebre, EB, PACMA, Unidos por la Democracia + Jubilados, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, Moviment Corrent Roig, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Per Un Món Més Just, Recortes Cero.


Aquí pots consultar tots els candidats de cada llista:

Llistes de Tarragona per a les eleccions del 14-F by naciodigital on Scribd Girona: ERC, JxCat, PSC, Cup-G, PDECat, PP, Cs, Vox, En Comú Podem, PNC, Primàries, FNC, Izquierda en Positivo, Unión Europea de Pensionistas, Alianza por el Comercio y la Vivienda, PACMA, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Per Un Món Més Just, Recortes Cero.

Aquí pots consultar tots els candidats de cada llista:

Llistes electorals del 14-F a Girona by naciodigital on Scribd Lleida: JxCat, ERC, PSC, CUP-G, PP, Cs, PDECat, En Comú Podem, Vox, PNC, Primàries, FNC, EB, Recortes 0, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, Izquierda en Positivo, Suport Civil Català, Per Un Món Més Just, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Lleida en Marxa, 
 
Aquí pots consultar tots els candidats de cada llista:

​​​​Llistes del 14-F a Lleida by naciodigital on Scribd

 

Participació