coronavirus

Sant Cugat Empresarial reclama que les restriccions d'activitat estiguin acompanyades d'ajudes directes

L'associació dona suport a tota iniciativa que suposi una menor càrrega fiscal per a les empreses

per NacióDigital , 14 de gener de 2021 a les 18:00 |
Sant Cugat Empresarial ha analitzat l'evolució "alarmant" de la pandèmia a la ciutat durant els darrers dies en la primera sessió ordinària de l'any de la junta directiva i reclama ajudes directes per als sectors més afectats per les restriccions d'activitat per poder fer-hi front.


L'associació multisectorial local demana que les noves restriccions vagin acompanyades d'ajudes econòmiques directes i d'una estratègia de compensació de pèrdues per ajudar al teixit empresarial que està "esgotant la seva liquiditat". Segons l'entitat, aquesta injecció ha de ser una prioritat per a salvaguardar a les empreses i a l'ocupació. 

Així doncs, Sant Cugat Empresarial se suma a la petició de la patronal Foment del Treball, que insta al govern espanyol a condonar part dels crèdits ICO concedits a empreses i autònoms durant els primers mesos de la pandèmia, per a pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19. 


L'associació dona suport a tota iniciativa que suposi una menor càrrega fiscal, com per exemple l'eliminació de l'impost de patrimoni, l'impost de successions i el de donacions. 


Altres notícies que et poden interessar


 

Participació