camp de golf

VÍDEO Arran avisa Incasòl respecte a la reobertura del camp de golf: «La terra ni es ven ni es compra!»

Els joves anticapitalistes asseguren que volen privatizar l'espai de Can Sant Joan sense acord amb la ciutadania

Arran empapera la seu de l'Incasòl: No volem cap golf | Arran Sant Cugat
per NacióSantCugat, 13 de gener de 2021 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Arran Sant Cugat ha empaperat aquest matí la seu de l'Incasòl a Barcelona amb el missatge "No volem cap golf". L'acte neix com a protesta davant el projecte de recuperar l'activitat esportiva de l'abandonat camp de golf de Can Sant Joan. Una iniciativa que xoca frontalment amb la voluntat de les mocions aprovades en sessió plenària als ajuntaments de Sant Cugat i Rubí que aposten per la conversió de l'àrea en un gran parc públic interurbà.
  Els joves anticapitalistes, que asseguren que ja s'han començat les obres "sense l'acord de les administracions locals ni de la ciutadania", exigeixen que no es privatitzi la terra i s'avanci cap a "espais naturals i lliures del mercat" i deixar fora l'especulació empresarial. Cal apuntar que des de la fi de l'activitat del golf a la zona, la ciutadania havia anat recuperat l'espai per passejar-hi i gaudir de l'entorn. 

Durant les darreres setmanes, tant el director de l'Incasòl, Albert Civit; així com les del conseller de Territori, Damià Calvet, han expressat la seva voluntat de "convèncer" els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat de recuperar l'activitat del golf al camp amb un projecte que sigui "compatible" amb la dotació de més espais lliures i de zona verda. Fa una setmana, la plataforma Reconvertim el camp de golf va penjar a les xarxes socials una imatge on s'observa una excavadora i altres vehicles d'obra sobre el terreny. 
  Hi haurà ampliació 

Participació