nadal 2020

VÍDEO Descobreix els guanyadors de la 8a edició del Concurs de pessebres de l’Ateneu

Per evitar contagis es farà a través de fotografies o vídeos

per NacióSantCugat , 13 de gener de 2021 a les 19:00 |
Ja és coneixen els guanyadors de la 8a edició del Concurs de pessebres de l’Ateneu en col·laboració amb l’Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat. A causa de la pandèmia, enguany el concurs que ha comptat amb la participació d'un total de 36 pessebres, s'ha fet a través de fotografies o vídeos. D'aquesta manera, s'ha evitat que el jurat accedeixi a les cases dels participants per garantir la seguretat de tothom. 


El jurat està constituït per l’Andreu Campos, President de l'Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat; en Jaume Ibars, membre de l’Ateneu, Publicista i artista plàstic; i l'Anna Mayol, dissenyadora gràfica. Els premis són un seguit de productes de la Pastisseria Sàbat, Vins Noé, Òmnium Cultural i l'Ateneu Santcugatenc. 

Els guayadors de les diferents categories són: 


- Popular o tradicional: per construir-lo es poden fer servir elements naturals: suro, molsa, escorça, pedres, sorra... 1r premi: Rosa Sagalés; 2n premi: Miquel Ursul; i 3r premi: Pepita Tortosa. 

- Artístic: els elements de construcció poden ser: guix, cartó, porexpan, poliestiré, fusta... 1r premi: Santi Brustenga; 2n premi: José Manuel Rodríguez-Arias i les seves netes Carlota i Blanca; i 3r premi: Maria Rosa Llunell.


- Innovador: s’hi inclouran aquells pessebres construïts amb materials reciclats, plastilina, etc. i tots aquells pessebres que no es puguin incloure en les altres categories. 1r premi: Maria Baldrich; 2n premi: Marc Rossell; i 3r premi: Xavier Figueras.
 
- Col·lectiu: categoria pensada pels pessebres construïts des de col·lectius, entitats, escoles i/o comerços. 1r premi: Escola Infantil Viaró; 2n premi: Escola Santa Isabel; 3r premi: Òptica Mira-sol.

- Infantil i/o juvenil: el jurat valorarà el millor pessebre presentat per nens i nenes de Sant Cugat amb un premi especial patrocinat per Òmnium Sant Cugat. Premi a Olga Simó.

 

Participació