nadal 2020

Valldoreix aconsegueix recollir 120 joguines en la iniciativa solidària de la Milla

Es destinarà a la campanya "Els seus drets en joc" de Creu Roja

per NacióSantCugat , VAlldoreix , 12 de gener de 2021 a les 17:00 |
Joguines recollides a la Milla Solidària de Valldoreix. | EMD Valldoreix
La pandèmia va obligar a suspendre la 5a edició de la Milla Solidària de Valldoreix però la vessant solidària s'ha mantingut i s'ha aconseguit recollir 120 joguines pels infants més desafavorits. 

Les joguines lliurades aquest dimarts 12 de gener serviran per col·laborar amb la 28a edició de la campanya Els seus drets en joc de Creu Roja Joventut que promou la idea de què el joc és una de les vies més útils per a la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica. És per aquest motiu que cal invertir tots els esforços per tal que al Nadal, l’època més significativa de l’any pels infants, cap infant es quedi sense rebre un joc o joguina, que reforci l’evolució natural.


Els vocals de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix, ​Susana Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert, han estat aquest matí els encarregats de rebre a la Casa de la Vila les 120 joguines noves que s’han aplegat durant la campanya solidària de recollida de joguines de la Milla Solidària, que es va dur a terme entre els 14 de desembre de 2020 i l’11 de gener de 2021. 

La cursa, que s’havia de disputar el passat mes de desembre, es va haver de suspendre per les restriccions d’activitat derivades de la pandèmia de Coronavirus. L’organització, però, va voler donar continuïtat a la iniciativa altruista per tal de mantenir l’esperit de germanor de la prova atlètica.


En aquesta 28ena edició la iniciativa de Creu Roja s’ha incrementat un 7,62% el nombre de famílies demandants respecte a la campanya anterior, a conseqüència de la crisi econòmica i social que acompanya la pandèmia. Ha estat gràcies a la implicació dels voluntaris de l’ONG i a la solidaritat de la ciutadania que s’ha pogut donar resposta a aquest increment de la demanda i així garantir que tots els infants rebin una joguina educativa.

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació