Tres detinguts a Sant Cugat per robatori amb força a domicilis durant les festes de Nadal

Durant les festes nadalenques hi ha hagut 15 detinguts pel mateix delicte a la regió metropolitana nord

Imatge d'arxiu d'una detenció de la policia
Imatge d'arxiu d'una detenció de la policia | Mossos d'Esquadra
Redacció
11 de gener del 2021
Actualitzat a les 8:52h
Els Mossos d'Esquadra van detenir a Sant Cugat, el passat 4 de gener, dos homes i un menor com a presumptes autors de robatori amb força en domicili, en grau de temptativa. Són l'últim cas de la quinzena de detinguts que hi ha hagut a la regió metropolitana nord per aquest tipus de delicte, robatori amb força a interior de domicili, durant les festes de Nadal des del 22 de desembre: set a Rubí, dos a Arenys de Mar, tres a Granollers, i tres més a Badalona.

A Sant Cugat, els fets van tenir lloc quan una patrulla de paisà realitzava a quarts de vuit del vespre un servei de seguretat ciutadana en prevenció a robatoris en força en domicilis. Van veure un home a la porta de la tanca perimetral d’una finca i un altre home amb actitud de vigilància.

Els dos van fugir en direcció contrària quan van percebre la presència policial, però la patrulla els va aturar i identificar davant la seva actitud de fugida. Les dues persones portaven diversos estris, que van intentar amagar, com tornavisos i claus angleses per manipular panys, i també gorres, guants i llanternes.