VÍDEO «Mantingueu viva la il·lusió i l'esperança»: els Reis d'Orient arriben a Sant Cugat

L'alcaldessa els ha donat les claus de la ciutat perquè puguin deixar regals a totes les cases

Arribada dels Reis d'Orient a Sant Cugat.
Arribada dels Reis d'Orient a Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
05 de gener del 2021
Actualitzat a les 21:02h
Els Reis d'Orient ja són a Sant Cugat. Han arribat aquest dimarts 5 de gener al vespre en un acte reduït per evitar aglomeracions. L'alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, els ha rebut i els ha donat les claus de la ciutat "perquè no es deixin a ningú". En un vídeo que tots els infants han pogut seguir per les xarxes i a través del Youtube de l'Ajuntament, els Reis han desitjat que els infants passin una "bona i màgica nit de Reis" i els ha dit que "mantingueu viva la il·lusió i l'esperança". 


"Ens ha agradat molt poder venir a Sant Cugat. Notem la vostra il·lusió molt de prop", ha dit Melcior. "Per nosaltres ha sigut molt especial poder-vos ensenyar com ens preparem per la nit més màgica de l'any". 

L'alcaldessa ha assegurat a Melcior, Gaspar i Baltasar que "els nens i les nenes de Sant Cugat s’han portat molt i molt bé durant aquests mesos. Han tingut molta paciència i han estat molt valents, perquè durant molt de temps es van quedar a casa, sense poder anar a l’escola, sense veure els amics i les amigues, sense poder sortir al carrer i als parcs a jugar, sense fer les seves activitats extraescolars...", ha remarcat. A més a més els infants han rebut una carta personalitzada dels Reis convocant-los per veure el vídeo de l'arribada. 

El Campament Reial, perdurarà 

Com que enguany han quedat suspeses totes les cavalcades per la pandèmia, l'Ajuntament de Sant Cugat ha instal·lat un Campament Reial al Claustre del Monestir on els infants han pogut dipositar les seves cartes i viure, de prop, la màgia dels Reis. Allà i també en altres punts de la ciutat, els ajudants i patges dels Reis han rebut la canalla per no perdre la màgia de la nit més especial de l'any. 

De fet la tinenta de Cultura, Esther Madrona, ha dit que el campament "ha repartit màgia durant uns dies" i el Rei Melcior ha anunciat que estaria disposat a tornar a venir a Sant Cugat amb el mateix format. Un format que des de l'Ajuntament han valorat molt positivament i recullen la proposta de Ses Majestats. Finalment han assistit 11.900 persones, gairebé 2.000 més de les previsions que hi havia.